SKANDAL UŽIVO NA BBC: Voditeljka vesti pokazala srednji prst kameri!


IZVOR: Republika/A.N. - 07.12.2023 | 11:46


Voditeljka BBC Vesti, Marijam Moširi, postala je slučajno glavna tema na društvenim mrežama nakon što je usred emitovanja uživo pokazala srednji prst.

Foto: X/Chris Rose
SKANDAL UŽIVO NA BBC: Voditeljka vesti pokazala srednji prst kameri!

 Incident se dogodio u sredu u 12 sati, kada voditeljka nije primetila da je krenulo snimanje, te je gest koji je verojatno bio upućen nekome u režiji, završio pred kamerama.

Nakon što je shvatila da je program već krenuo, Moširi je brzo promenila izraz lica i ozbiljno nastavila sa čitanjem vesti.

Ova neobična situacija izazvala je podeljene reakcije među gledaocima. Dok su neki smatrali da je gest bio šaljiv i simpatičan, drugi su ga ocenili kao neprofesionalan, zahtevajući sankcije za voditeljku.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne reakcije, a građani su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu.



**Reakcije građana na društvenim mrežama**



Neki su javno izrazili svoje nezadovoljstvo, ističući da bi voditeljka trebala da bude sankcionisana, dok su drugi bili blaži u svojim osudama.

Incident je naišao na različite interpretacije, a javnost je iznela svoje stavove putem društvenih mreža. Ovakav slučaj ukazuje na važnost pažljivog praćenja vremena emitovanja uživo i profesionalnog ponašanja voditelja tokom programa.

BONUS VIDEO