TVRDI DA SU "RODITELJI MRTVI ZA NJEGA", NE ŽELI DECU, ŽIVI SA KLONIRANIM PSIMA...! Novi predsednik Argentine svaki dan iznenadi ponekom bizarnom izjavom, a evo zašto ŽENE NE PRIMA U KUĆU!


IZVOR: Republika - 23.11.2023 | 23:31


Novoizabrani predsednik Argentine Havijer Milej, izazvao je burnu reakciju javnosti kada je otkrio detalje iz svoje porodične prošlosti.

Foto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia
TVRDI DA SU "RODITELJI MRTVI ZA NJEGA", NE ŽELI DECU, ŽIVI SA KLONIRANIM PSIMA...! Novi predsednik Argentine svaki dan iznenadi ponekom bizarnom izjavom, a evo zašto ŽENE NE PRIMA U KUĆU!

Naime, Havijer Milej je izjavio da ga otac fizički i psihički maltretirao, a da je majka sve to gledala i ćutala zbog čega je smatra saučesnikom. Zbog toga i tvrdi da su njegovi "roditelji mrtvi za njega".

 

 

Koliko ga je otac tukao i kako je on to sve doživljao najbolje pokazuje podatak da se seća svakog datuma zlostavljanja.

- Moj otac je s*** po meni. Ne mogu da zaboravim jedne batine što sam dobio od njega 2. aprila 1982. godine kada sam imao 11 godina. Dobio je napad besa, počeo je da me udara i šutira. Šutirao me je po kuhinji. Kada sam porastao, prestao je da me udara, ali me je psihički maltretirao - rekao je Milej.

- Eto, recimo dok sam bio na fakultetu, psihički me maltretirao. Nisam imao novca, nije mi ga ni davao. Bio sam nervozan dok sam studirao, baš u vreme kada sam bio pod najvećim stresom se dogodilo maltretiranje. Moja majka je samo ćutala, na taj način je postala saučesnik  - istakao je.

Kao svoju porodicu priznaje samo svoju sestru, za koju kaže da je neverovatna i da je kao i ona trpela zlostavljanje roditelja, i svoje klonirane pse


Milej je istakao da ga je zlostavljanje koje je pretrpeo u detinjstvu oblikovalo i ojačalo njegovu ličnost, te da je sada velika razlika između njega kao 11-godišnjeg deteta koje se plašilo oca i čoveka "diva" od sto kilograma i skoro dva metra.

Takođe, istakao je da se ne vidi u ulozi oca i da ima posebnu dinamiku života, te se sastaje sa "razvedenim ženama sa decom" i osobama sa kojima se dobro provede, ali da žene ne prima u svoju kuću.

- Doveo sam kući jednu devojku, sa kojom sam izlazio, i nju je jako uznemirio moj pas jer je prošao kroz sobu i uradio stvari koje ne bi trebalo tu da obavlja. Tada sam rešio da nijedna žena ne uđe više u moj dom - rekao je Milej.

Bonus video