TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU! Mladoženja poginuo na Karibima, prijatelji i porodica NEMI OD BOLA, slupljaju novac za SAHRANU


IZVOR: Republika - 07.11.2023 | 22:13


Medeni mesec mladog para iz Ohaja na Кaribima završen je tragično.

Foto: FACEBOOK
TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU! Mladoženja poginuo na Karibima, prijatelji i porodica NEMI OD BOLA, slupljaju novac za SAHRANU

 Nejt i Marijana Кulman iz Stubenvila venčali su se 28. oktobra i krenuli na medeni mesec na Svetu Luciju. Mladoženja Naјt je bio student Franjevačkog univerziteta u Stubenvilu. Međutim, samo tri dana nakon venčanja, došlo je do strašne nesreće na vodi tokom skijanja, u kojoj je Naјt izgubio život. Ova tragedija je šokirala i potresla njihove porodice i prijatelje.


Na GoFundMe stranici osnovanoj za prikupljanje novca za pomoć porodici, opisano je koliko je Naјt bio divan muž, prijatelj, sin i brat u Hristu. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u njihovim životima. Porodica moli za pomoć u pokrivanju troškova sahrane i putovanja do Svetu Luciju.

Foto: FACEBOOK

 

 


Na drugoj GoFundMe stranici, koja je takođe osnovana za prikupljanje novca, navedeno je da će donacije pomoći u pokrivanju troškova putovanja do Svetu Luciju i nazad, izdavanja pasoša, smeštaja, obroka i sahrane. Kako bi pomogli porodici u ovom teškom trenutku, ljudi su iz celog sveta već donirali više od 100.000 dolara.

Prema rečima majke Heder Кulman, koja je napisala na Fejsbuku da je njen sin "završio u naručju Isusa", Nejtova smrt ih je sve iznenadila i oduzela im dah. Uprkos bolu i teškoćama koje osećaju, Heder i njena porodica se uzdaju u svoju veru i Božju milost da prebrode ovu tragediju. Ona je naglasila da je tužna što Natanijel više nije sa njima, ali veruje da je sada na nebu i da će se moliti za njih.

Foto: FACEBOOK

 

 


Ova tragična priča je pokrenula mnoge ljude da se pomole za porodicu Кulman i da izraze svoju podršku i saučešće. Njihova vera i snaga u ovom teškom vremenu su inspiracija za sve nas.

BONUS VIDEO