TIK TOK IZAZOV ODNEO ŽIVOT DETETA! Pored tela dečaka pronađena OVA SUPSTANCA: Sahranila sam svog sina zbog ovoga! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.09.2023 | 09:02


Postoje različite varijante "dezodorans izazova" na TikToku, uključujući i udisanje hemikalija iz dezodoransa dok ne dođe do nesvesti.

Foto: Tanjug/AP
TIK TOK IZAZOV ODNEO ŽIVOT DETETA! Pored tela dečaka pronađena OVA SUPSTANCA: Sahranila sam svog sina zbog ovoga! (VIDEO)

Popularna društvena medijska platforma TikTok postala je poznata po raznim izazovima koji privlače pažnju mladih ljudi širom sveta.

Međutim, povećava se zabrinutost zbog izazova koji mogu dovesti do ozbiljnih povreda i opasnosti po život. Nedavno je izazov u kojem se koristi dezodorans postao izvor zabrinutosti, a tinejdžer iz nemačkog grada Koesfelda verovatno je preminuo upravo zbog ovog izazova.

Postoje različite varijante "dezodorans izazova" na TikToku, uključujući i udisanje hemikalija iz dezodoransa dok ne dođe do nesvesti. Ova aktivnost može uzrokovati ozbiljne povrede, uključujući opekotine na koži i ozbiljne zdravstvene probleme.

 

 

U slučaju nemačkog petnaestogodišnjaka, policija je pronašla brojne prazne bočice dezodoransa u blizini njegovog tela.

Majka stradalog mladića izrazila je svoju tugu na društvenim mrežama i pozvala na svestranost o opasnostima ovakvih izazova. Policija trenutno sprovodi obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali pretpostavlja se da je udisanje gasa butana, koji se nalazi u dezodoransu, dovelo do tragičnog ishoda.

Osim nesvesti, ova vrsta izazova može rezultirati respiratornom paralizom i srčanom insuficijencijom.

- Moj sin je preminuo zbog toga. Važno mi je da nijedan drugi roditelji zbog toga ne moraju da sahranjuju svoje dete - napisala je majka stradalog mladića na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO