DROGIRAO I SILOVAO DEČAKE KOJE JE TRENIRAO: Popularni fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu - ubrzo je uhapšen! SVE JE SNIMAO


IZVOR: Republika - 13.07.2023 | 10:01


Policija je saopštila da je uhapsila "popularnog" fudbalskog trenera Tenesija nakon što je na njegovom mobilnom telefonu pronašla video zapise koji prikazuju silovane dečake u nesvesti.

Foto: Printscreen Twitter
DROGIRAO I SILOVAO DEČAKE KOJE JE TRENIRAO: Popularni fudbalski trener zaboravio telefon u restoranu - ubrzo je uhapšen! SVE JE SNIMAO

Kamilo Hurtado Kampos (63) nalazi se u pritvoru u Frenklinu, u državi Tenesi, pod optužbom za silovanje deteta i seksualnu eksploataciju maloletnice, a očekuje se da će biti podignute dodatne optužbe, navodi se u nedeljnom saopštenju za štampu iz Policijske uprave Frenklina policijske.

 

Policija kaže da je dobila dojavu nakon što je Kampos zaboravio svoj telefon u restoranu. Zaposleni su prošli kroz uređaj tražeći informacije o vlasniku kako bi ga mogli vratiti.

 

„Umesto toga pronašli su desetine užasnih video snimaka i slika dece, pa su pozvali policiju“, navode vlasti u saopštenju.

Potom je i policija istražila telefon i pronašla stotine uznemirujućih slika i video snimaka na telefonu 63-godišnjaka, navodi se u saopštenju.

Policija kaže da je Kampos „snimao sebe kako siluje dečake u nesvesti između 9 i 17 godina starosti“.

Do sada su na telefonu pronađeni snimci silovanja "najmanje 10 dece", a detektivi su uspeli da identifikuju tri žrtve, navodi policija.

„Još pet za koje nismo znali su se takođe javili. Nismo ni blizu kraja pregleda dokaza u ovom užasnom slučaju”, navela je policija Franklina u tvitu u ponedeljak.

Kampos je živeo u Frenklinu, južno od Nešvila, poslednje dve decenije.

Fudbalski trener je navodno često posećivao školska igrališta gde bi prilazio i regrutovao decu da igraju fudbal, od kojih bi mnoga kasnije pozivao u svoj dom nakon što je stekao njihovo poverenje, navode vlasti u saopštenju.

Ppolicija još uvek pokušava da identifikuje preostalu decu i želi da čuje bilo koga ko je povezan sa Kamposom.

BONUS VIDEO: