NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Bajden završio obraćanje, a onda rekao nešto što niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.06.2023 | 10:51


Na samitu Bezbednijih zajednica u Konektikatu američki predsednik ponovo "briljirao" novim gafom.

Foto: Tanjug/AP
NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Bajden završio obraćanje, a onda rekao nešto što niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)

Do sada je svetska javnost navikla da sa svakim novim pojavljivanjem američkog predsednika Džozefa Bajdena bude spremna na novi "biser" u kolekciji njegovih sramoćenja, koji počinju sve više da zabavljaju publiku širom sveta.

Da nije reč o visokom američkom zvaničniku, tj. šefu svetske sile, bilo bi lakše "svariti", ali Tviter zajednica prestaje da prašta Bajdenove nebuloze, pa brže-bolje žuri da ih prenese i ismeje.

Naime, predsednik SAD Džozef Bajden održao je govor na nacionalnom samitu Bezbednijih zajednica u Konektikatu, pozivajući na pooštravanje zakona o kontroli oružja, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

Bajden je na kraju svog izlaganja zbunio je auditorium rekavši "Bože čuvaj kraljicu".

Video snimci predsednikove neobične poruke na kraju obaćanja u Kontektikatu ubrzo su počeli da se šire internetom, a korisnici društvenih mreža pitali su se šta je američki predsednik mislio kada je to rekao, prenosi Bi-Bi-Si.

Prva zamenica sekretara za štampu Bele kuće, Olivija Dalton, u razgovoru sa novinarima kasnije je rekla da je predsednik Amerike uputio ovaj komentar "nekome u publici".

BONUS VIDEO: