NE PROGOVARA, A ZARAĐUJE 750.000 DOLARA PO OBJAVI: Bivši fizički radnik ima 142 miliona pratilaca na TikToku


IZVOR: Republika - 15.09.2022 | 12:14


TikTok zvezda Kabi Lejm zarađuje neverovatnu sumu novca za svaku svoju objavu na TikTok-u, prema novom izveštaju finansijskog izdanja Fortune.

Foto: Printskrin/@khaby00/Instagram
NE PROGOVARA, A ZARAĐUJE 750.000 DOLARA PO OBJAVI: Bivši fizički radnik ima 142 miliona pratilaca na TikToku

Lejm je poznat po svojim urnebesnim video snimcima koji reaguju na smešne 'lajf hakove' drugih TikTokera, nakon što se okrenuo platformi posle gubitka posla u fabrici usled pandemije korone.

A onda je postao viralna senzacija. U nedavnom intervjuu, Lejm je ukratko govorio o svemu, od onoga što ga motiviše do njegovih snova za budućnost – dok je njegov menadžer Alesandro Rigio rekao za Fortune da je njegov klijent superzvezde na putu da zaradi 10 miliona dolara ove godine.

List je takođe izvestilo da bivši fizički radnik sada „uzima do 750.000 dolara po TikTok objavi“.

@khaby.lame Happy “break”day 🥳 🍰 🤣 @Lele Pons @Hannah Stocking do it with your friends and mention us #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ suono originale - Khabane lame

„Hugo Bos, modni brend kojim se javno trguje sa tržišnom kapitalizacijom od 3,7 milijardi dolara, nedavno je platio Lameu 450.000 dolara da ušeta na njihovu reviju na Milanskoj nedelji mode sa jedinstvenim TikTok video snimkom“, piše Fortune.

Veliki holivudski studio je takođe nedavno platio Lameu 750.000 dolara za jedan TikTok.

Riđo je objasnio kako Lame nije motivisan novcem, rekavši: „Bio je siromašan i ne zna koliko ima u banci. Nije ga briga za...” Lame je zatim ubacio: „Volim da zasmejavam ljude. Volim svoju porodicu. Volim svoje društvo.”


„Moj san je da jednog dana osvojimo Oskara“, rekao je Lame – koji je ranije izrazio interesovanje da postane glumac.

On je najpopularniji čovek na TikToku uprkos tome što nikada nije rekao ni reč u svojim video snimcima, ali Khabi Lame je nedavno otkrio sve iza svog izbora da ćuti.

Khabi je postao slavan na TikTok-u tokom pandemije koronavirusa nakon što je izgubio posao u fabrici tokom zatvaranja. Dok su njegovi prvi video snimci prikazivali kako pleše, reaguje na video igrice i izvodi komične skečeve kao što to rade mnogi TikTokeri, ubrzo je uspeo da pronađe svoju nišu.

Zaista je uspeo kada je počeo da reaguje na bujicu video snimaka sa 'lajf hakom' koji su preplavili internet tvrdeći da je pronašao lakše načine da živite svoj život. Za Khabija, sve što je potrebno je slegnuti ramenima, gest ili izraz lica da bi se ismijao ovim video snimcima - i sve to radi bez reči.


„Ta vrsta gesta je došla slučajno. Smislio sam način da dođem do što većeg broja ljudi. A najbolji način je bio da ne govorim.“ „Možda zato što su moji izrazi lica smešni i zasmeju ljude, ova jednostavnost zasmejava ljude i ja to volim.

@khaby.lame The dream of every child, Finally I met him! A Legend, a great player a wonderful person! I have no words guys 🥺 look at my face.🥺 thanks @psg WHO’S YOUR FAVORITE PLAYER? #messi #lionelmessi #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Nedavno je nadmašio Čarlija D'Amelija i postao najpraćeniji nalog na TikTok-u, sa preko 142 miliona pratilaca.

Jedna od genijalnih stvari u vezi sa njegovim video snimcima je da ako ne govorite, ne morate da znate nijedan jezik da biste ih razumeli, što znači da imaju globalnu privlačnost.

Zbog toga je čovek rođen u Senegalu koji se kao mlad preselio u Italiju uspeo da stvori ogromnu bazu obožavatelja širom sveta.

Oni takođe koriste generacijski osećaj da je život komplikovan i da to zaista ne bi trebalo da bude, plus u ovom trenutku mnogo tih video snimaka o lajf haku ne pomaže ljudima da srede svoje živote, ako ništa drugo, oni su komplikovaniji nego ikad. Što se tiče budućnosti TikTok megazvezde, on bi jednog dana želeo da snimi film sa Vilom Smitom, računajući filmsku zvezdu kao jednog od njegovih obožavalaca.

BONUS VIDEO