LUDOVANJE FINSKE PREMIJERKE: Novi snimak pokazuje njen ples sa INFLUENSERKOM!


IZVOR: Republika - 23.08.2022 | 14:59


Premijerka Finske Sana Marin već danima je izložena kritikama nakon što su u javnost dospeli snimci na kojima se vidi kako se provodi na žurkama. Sada je pojavio novi video.

Foto: Printscreen
LUDOVANJE FINSKE PREMIJERKE: Novi snimak pokazuje njen ples sa INFLUENSERKOM!

Na njemu se može videti da se premijerka zabavlja provokativno plešući s 33-godišnjom influenserkom Sabinom Sarkaom.

Video je snimljen na pretrpanom plesnom podijumu u noćnom klubu u kojem je Sana Marin već snimljena kada je plesala sa poznatim finskim 38-godišnjim pevačem Olavijem Uusivirtom.

Medijski pritisak doveo je do toga da je Olavi morao da demantuje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, piše Daily Mail.

Tabloid ističe kako je finska premijerka na oba snimka isto odevene u farmerke i crni top bez rukava, što sugeriše da su oba snimka nastala iste večeri.

Sarka, bivša misica koja je Finsku predstavljala na izboru za Miss sveta 2012. godine, dosad se pojavila u brojnim rijalitijima, a pre samo nedelju dana objavila je da se rastaje od supruga Osija Kivimakija. Par se venčao u Grčkoj 2019, a prošle godine su najavili da će se odseliti iz Helsinkija u sto godina staru kolibu koju su nazivali "kućom svojih snova".

Kako javlja Daily Mail, video je očigledno snimljen u zoru, jer se kroz balkonski prozor popularnog noćnog kluba "Klubi" mogu nazreti zraci Sunca. Na snimku je vidljivo i kako se ostali posetioci kluba očigledno dobro zabavljaju i da su iznenađeni što je u njihovom društvu i premijerka.

Na jednom snimku se čuje kako jedan od učesnika žurke viče "brašno banda!", što je dovelo do spekulacija da se premijerka drogira, jer je "brašno" sleng za kokain u Finskoj.

Marin je prošlog petka održala konferenciju za medije na kojoj je demantovala bilo kakvu konzumaciju droga, pa se i dobrovoljno podvrgnula testu na opijate koji je se pokazao negativan. Rekla je da je konzumirala samo alkohol, prenosi Telegraf.