DEVOJKU UBILA MINĐUŠA! Infekcija joj pojela mozak: "I da je preživela, bila bi kao biljka"! Jedna greška bila je KOBNA!


IZVOR: Republika - 13.07.2022 | 07:51


Devojka od samo 20 godina umrla je nakon jeftinog pirsinga koji je izazvao infekciju.

Foto: Printscreen/Facebook
DEVOJKU UBILA MINĐUŠA! Infekcija joj pojela mozak: "I da je preživela, bila bi kao biljka"! Jedna greška bila je KOBNA!

Doktori su pokušali da je spasu, ali uzalud, jer je infekcija zahvatila mozak! Andresa Suza (20) otišla je u neimenovani salon za pirsing na jugu Brazila, i pre dva meseca stavila minđušu na donju usnu. Ali ubrzo su počeli problemi, ispričala je njena majka Marija.

- Platila je bušenje usne oko deset dolara, ali je ubrzo dobila infekciju. Usna joj se nadula i postala je crvena, i dobila je temperaturu i jake glavobolje", ispričala je njena mama. Pošto porodica živi u delu Brazila u kojem ima denga groznice, najpre su pomislili da je Andresa dobila tu bolest i odveli su je kod doktora. Kada su Andresu pregledali, odmah su je smestili na intenzivnu negu - rekla je njena majka.

Pirsing više nije mogao da se izvadi, a Andresa više nije mogla da govori niti pomera usta.

Utvrđeno je da je devojka dobila jaku infekciju koja se kroz krvotok proširila na mozak i zahvatila 37 odsto najvažnijeg organa u čitavom telu. Operisana je, ali prekasno, i mesec dana je bila na intenzivnoj nezi. Umrla je 9. jula.

- I da je preživela, verovatno bi bila u vegetativnom stanju zbog oštećenja mozga - ispričala je neutešna majka za brazilske medije, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO: