BIZARNO! Žena namamila ljubavnicu svog muža u sobu sa petoricom silovatelja, pa joj se OSVETILA na još gori način!


IZVOR: Republika - 02.06.2022 | 07:35


Indijka optužena da je skovala bolesni plan za grupno silovanje žene za koju misli da je ljubavnica njenog muža uhapšena je u gradu Hajderabadu u Indiji.

Foto: Shutterstock
BIZARNO! Žena namamila ljubavnicu svog muža u sobu sa petoricom silovatelja, pa joj se OSVETILA na još gori način!

Optužena žena, koju je policija imenovala samo kao Gajatri, razvila je sumnju da je njen muž Srikant započeo aferu sa žrtvom. Žrtva je boravila u kući Srikanta i Gajatri, dok joj navodno nije bilo dobro. Posle nekoliko meseci Gajatri je postala ubeđena da su njen muž i njihova gošća postali ljubavnici.

Policija tvrdi da je ona, u izpačenom pokušaju osvete, primorala pet zaposlenih u njenoj firmi da učestvuju u brutalnom seksualnom napadu na ženu. Policijski izvor je rekao da je Gajatri namamila žrtvu u prostoriju u kojoj ju je čekalo petorica silovatelja, piše Dejli star.

Ljubomorna supruga je snimila ceo incident, prema policijskom izveštaju, i navodno je zapretila žrtvi da će podeliti snimak na internetu ako prijavi zločin policiji.

Žrtva je teško povređena u stravičnom napadu, a njena porodica ju je odvezla u privatnu bolnicu i prijavila slučaj policiji.

Visoki policijski zvaničnik rekao je da je odlučeno da se detalji slučaja iznesu u javnost jer se “postavljalo previše pitanja o incidentu”.

Majka optužene žene rekla je novinarima da se Gajatri ranije udala, ali da je napustila muža zbog Srikanta. Nije mogla da potvrdi da li su Srikant i Gajatri zaista venčani.

Silovanje i seksualni napadi su veliki problem u indijskom društvu. U 2020. godini, ukupan broj prijavljenih slučajeva silovanja u Indiji bio je više od 28.000. Ova šokantna statistika zapravo predstavlja blagi pad u u odnosu na prethodnu godinu, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: