ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE RUSKOG MILIJARDERA: Gvozdena zavesa je već pala, za tri nedelje biće jasno šta su sankcije uradile Rusiji!


IZVOR: Republika - 03.03.2022 | 12:08


Ruski milijarder Oleg Deripaska na Ekonomskom forumu u Krasnojarsku upozorio je da će ekonomske posledice sankcija za Rusku Federaciju biti neuporedive u odnosu na posledice krize iz 1998. godine.

Foto: Tanjug/AP
ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE RUSKOG MILIJARDERA: Gvozdena zavesa je već pala, za tri nedelje biće jasno šta su sankcije uradile Rusiji!

- Zamoljen sam da to ne kažem, ali ja sam za mir - rekao je ruski milijarder Oleg Deripaska na Ekonomskom forumu u Krasnojarsku i upozorio da će ekonomske posledice sankcija za Rusku Federaciju biti neuporedive u odnosu na posledice krize iz 1998. godine.

- Uzmite krizu 98. i pomnožite sa tri - upozorio je Deripaska, prenosi Informer.

- Još se nismo suočili sa takvim izazovima. Gvozdena zavesa je već pala - rekao je biznismen.

Foto: printsklrin/jutjub

Oleg Deripaska

On je dodao da će biti potrebno ponovo podići gvozdenu zavesu.

- Prvi korak je mir. Drugi korak je da iskreno razgovaramo gde živimo, kako živimo, pod kojim uslovima, ko šta komanduje, koji su rizici, svakako je važno podići stanovništvo, spustiti pritisak, stanovništvo nije krivo ni za šta - rekao je Deripaska.

Vlasnik Nikolajevske fabrike glinice dodao je da će za tri nedelje biti jasno šta se dogodilo državnim bankama Ruske Federacije zbog sankcija.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO: