KEJT MIDLTON NAPRASNO OTKAZALA PROSLAVU, BRITANCI U PANICI! Niko to nije očekivao, strahuje se šta može da se krije iza toga!


IZVOR: Republika - 02.01.2022 | 13:30


Kejt Midlton, supruga britanskog princa Vilijama, zabrinula je javnost svoje zemlje iznenadnom odlukom koju je donela.

Foto: Tanjug/AP
KEJT MIDLTON NAPRASNO OTKAZALA PROSLAVU, BRITANCI U PANICI! Niko to nije očekivao, strahuje se šta može da se krije iza toga!

Britanska javnost ostala je u šoku nakon što je, potpuno nenadano, supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, otkazala proslavu povodom svog jubilarnog 40. rođendana, što je događaj koji su mnogi zaljubljenici u kraljevsku porodicu iščekivali s velikim nestrpljenjem.

Međutim, vojvotkinja od Kembridža je saopštila da joj je zdravlje iznad svega, pa je odlučila da nikakvo masovno okupljanje ne bude organizovano zbog pandemije koronavirusa i trenuno loše epidemiološke situacije u toj zemlji. 

Naime, Ujedinjeno Kraljevstvo se suočava sa veoma brzim širenjem omikron soja, koji je među Ostrvljanima postao dominantna varijanta KOVIDA-19

- Vojvotkinja će rođendan proslaviti u uskom krugu prijatelja i sa članovima porodice - saopštila je Kensingtonska palata, koja će važan događaj za porodicu obeležiti samo objavljivanjem najnovijih profesionalnih fotografija buduće kraljice. 

Inače, ranije je i kraljica Elizabeta II odustala od organizovanja tradicionalne božićne večere, takoše zbog loše epidemiološke situacije u zemlji.