KAO DETE JE RADIO 300 ČUČNJEVA I PO 600 SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA DNEVNO! Čuveni Mali Herkules sada ima 29 godinu i POTPUNO JE NEPREPOZNATLJIV!


IZVOR: Republika - 25.12.2021 | 14:54


Ričard Sandrak je pre 21 godinu bio planetarno poznat zbog činjenice da je bio najsnažniji maloletni bodibilder na planeti, ali danas ga treninzi i tegovi ne zanimaju.

Foto: youtube.com/printscreen
KAO DETE JE RADIO 300 ČUČNJEVA I PO 600 SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA DNEVNO! Čuveni Mali Herkules sada ima 29 godinu i POTPUNO JE NEPREPOZNATLJIV!

Ričard Sandrak, poznatiji širom sveta kao Mali Herkules budući da je pre 21 godinu proglašen najsnažnijim dečakom i maloletnim bodibilderom na planeti, pa su priče o njemu i njegovim treninzima sa ocem svakodnevno punile novinske stupce, danas živi potpuno drugačijim životom i tegovi ga, kako tvrdi, više ne zanimaju. 

On je za britanski Miror otrkio da je kao osmogodišnjak imao svega jedan odsto masti u telu, što se danas, nikako ne može reći. 

- Ponosan sam na svoju prošlost, to nije nešto što ne želim da ljudi znaju o meni, jednostavno nisam ostao zarobljen u tom delu svoje prošlosti. Više ne dižem tegove, postalo mi je dosadno - otkrio je Ričard koji danas radi u Holivudu kao kaskader i ne preza od toga da skače sa ogromnih visina i po potrebi se i zapali.

Foto: youtube.com/printscreen

Ričard danas gotovo da nema nijedan izvajani mišić   

Priznao je, ipak, da ga je oduvek privlačio rad u NASA i sve što se tiče kvantne nauke. 

Inače, njegova ljubav prema jakim treninzima u detinjstvu je poticala od zaljubljenosti njegovog oca Pavela u bodibilding. Mnogi su u vreme Ričardove maloletničke slave navodili kako je Pavel bio opsednut izgledom svog sina, kao i njegovom fizičkom spremnošću, te da je detetu oduzeo dečački život. 

Tako je Mali Herkules svakog dana trenirao po sedam sati, a radio je 300 čučnjeva, 600 sklekova i 600 trbušnjaka. Nije išao u školu, već se školovao kod kuće, a trenirao je i sa slavnim Frenkom Đirdinom i njegovom suprugom Šeri, nekadašnjom mis fitnes SAD. 

- Prvo smo pomislili da je u pitanju odrasla osoba niskog rasta - priznali su oni tada.   

Dečak je brzo postao zvezda i predstavljan je na takmičenjima u bodibildingu, a 2004. je snimio i dokumentarac "Najjači dečak na svetu".