MUŠKARCI ŠIROM SVETA ODLEPILI ZA VIKTORIJOM! Proglašena za najlepšu kasirku: "Zbog tebe bih kupio 100 kilograma krompira" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.10.2021 | 14:03


Korisnici društvenih mreža, okupljeni oko profila mlade plavokose radnice jednog marketa u Nemačkoj, nedavno su je proglasili najlepšom kasirkom na svetu.

Foto: tiktok.com/@elaine.victoria

Kupci pokušavaju da saznaju gde lepa kasirka radi

Zahvaljujući video snimcima koje deli na svom TikTok profilu u njenom zavodljivom izgledu sada, osim mušterija, uživa više od pola miliona pratilaca kojima se najviše dopadaju videi na kojima pleše u poslovnoj uniformi.

Sudeći prema komentarima koje dobija, neki od njenih obožavalaca se trude da saznaju gde se nalazi prodavnica u kojoj radi i tvrde da im "neće biti problem da svakog dana prelaze stotine kilometara samo kako bi je videli uživo i platili kupljenu robu na kasi za kojom radi".

Sa druge strane, ima i onih koji lepu plavušu uveravaju da posao radnice u marketu nije adekvatan za nju, odnosno da je "previše lepa da bi tu radila".

 

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse 🙃##foryoupage ##aldinord ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall ♬ original sound - The Forgotten Songs

 

"Šta ćeš ti za kasom? To je nepravda, uništavaš sebi život", "Zbog tebe bi kupio 100 kilograma krompira, samo da te gledam svakog dana", pišu Viktorijini obožavaoci.