PREDSEDNIK GLASAO NA IZBORIMA U RUSIJI, PA ZAPLESAO! Zbog ovih pokreta svi su ostali zatečeni!


IZVOR: Republika - 19.09.2021 | 13:44


Pogledajte kako na jednom od biračkih mesta u Ruskoj Federaciji protiče glasanje na parlamentarnim izborima na kojima se očekuje pobeda vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, koju podržava i predsednik Vladimir Putin.

Foto: youtube.com/printscreen

Mahmud Ali Kalimatov zaplesao na izbornom mestu 

Parlamentarni izbori u Rusiji, koji su počeli u petak i završavaju se danas, a na kojima najveće šanse za pobedu ima vladajuća stranka Jedinstvena Rusija, protiču u izuzetno opuštenoj atsmoferi, posebno ako se uzme u obzir prizor sa jednog od biračkih mesta u ruskoj republici Ingušetiji. 

Tamo je, naime, rukovodilac tog regiona, Mahmud Ali Kalimatov, neposredno nakon glasanja naočigled okupljenih građana odigrao tradicionalni kavkaski ples - lezginku.

Inače, kako su saopštili posmatrači, prenosi Sputnjik, nisu primećena veća narušavanja izbornog procesa u Rusiji, dok je izlaznost prilično visoka. Na primer, u Moskvi je do 10 sati ujutru po tamošnjem vremenu izašlo više građana nego četiri godine ranije - 36 odsto. To ide na ruku Jedinstvenoj Rusiji, koju, podsetimo, podržava i ruski predsednik Vladimir Putin