UMESTO DIZELA U AUTO SIPAO BENZIN I IZAZVAO EKSPLOZIJU! Ono što je pokušao da uradi da bi istočio gorivo NE POKUŠAVAJTE NIKAD!


IZVOR: Republika - 13.08.2021 | 10:26


Neimenovani muškarac iz Nemačke izazvao je nezapamćen incident u nemačkom gradu Vitenu, a da stvar bude interesantnija, otišao je sa mesta nesreće i nikad se nije vratio.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija 

Dosad nezabeležen incident dogodio se u nemačkom gradu Vitenu kada je neimenovani vozač izazvao jaku eksploziju na benzinskoj stanici i to nakon što je u svoj automobil greškom, umesto dizela, sipao benzin.

Naime, on je na vreme shvatio da je napravio ozbiljan problem za svoj auto, a kako bi ga rešio pre nego što nastavi put on je odlučio da usisivačem, koji inače služi za čišćenje unutrašnjosti vozila, izvuče "pogrešno" gorivo.

Gotovo u trenu je došlo do eksplozije kada je u rezervoar zavukao dugu cevku usisivača i počeo njime da izvači tečnost, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija. On je povređen u momentu kada je buknula vatra, kao i jedna od dve žene koje su bile u automobilu dok je on sprovodio svoj eksperiment. 

Da stvar bude interesantnija, muškarac je nakon icidenta rekao radnicima da pumpi da će otići da odvede povređenu ženu do bolnice i vratiti se po sprženi auto, ali nikad se nije pojavio. 

Sada policija u Bošumu traga za tri osobe, pri čemu ni dobijanje informacija iz bolnice nije urodilo plodom. Prema podacima iz policije, Mercedes je imao registarske tablice grada Guteršloha.