SKANDAL U DNEVNIKU: Voditelj izneo ZABRANJENU istinu, produkcija ga brže-bolje ISEKLA iz programa!


IZVOR: Republika - 24.06.2021 | 13:15


Voditelj Kabinda Kalimina iz Zambije, izazvao je svetsku pažnju kada je prekinuo Dnevnik televizije "KBN" za koju radi, kako bi obavestio gledaoce da ostali zaposleni i on ne dobijaju plate.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Kabinda Kalimina je vođenje programa započeo normalno i najavio je glavne vesti, ali u trenutku kada je trebalo da nastavi s dnevnim izveštajem, zastao je, okrenuo se ka kameri i obratio direktno gledaocima, a njegov potez postao je viralan.

- Mi smo ljudska bića i moramo da budemo plaćeni. Nažalost, na KBN televiziji nismo plaćeni. Moramo da dobijemo plate - insistirao je on, ali ga je onda produkcija isekla iz programa i ponovo je puštena uvodna špica.

Čelnici KBN televizije su javno osudili Kaliminin postupak koji su opisali kao njegov pokušaj da se proslavi i zamolili gledaoce da ne gledaju blagonaklono na njegovo prekidanje programa. Oni su otišli još dalje i rekli da je voditelj ispoljio "pijano ponašanje" i dodali da će istražiti kako je "pijani voditelj uspeo da se nađe u uživo programu."

Voditelj je demantovao da je bio pijan, i naveo da nije moguće da je pod dejstvom alkohola uspeo da vodi i tri emisije koje su bile pre Dnevnika, prenosi Mondo.

Pogledajte kako je to izgledalo: