BOMBASTIČNI INTERVJU - TRAMP SE VRAĆA I PRE 2024?! Najavio kandidaturu za novu visoku funkciju u SAD i otkrio sa kim više nikad neće ići na večeru!


IZVOR: Republika - 05.06.2021 | 09:48


Bivši predsednik SAD Donald Tramp nagovestio je da postoji mogućnost da se sledeće godine kandiduje za predsedavajućeg Predstavničkog doma Kongresa SAD.

Foto: Tanjug/AP

On je tokom gostovanja u radijskoj emisiji koju vodi Vejn Alin Rut rekao da bi to bila "zanimljiva ideja".

Ideju je u februaru plasirao Trampov bivši savetnik Stiv Benon, a čini se da ona sada nije strana ni samom bivšem lideru SAD, koji bi, kako navode američki mediji, lako mogao da smakne s pozicije čuvenu Nensi Pelosi, aktuelnu šeficu donjeg doma Kongresa i jednu od svojih najljućih protivnica i kritičarki. 

Takođe, osvrnuo se i na komentare da bi mogao da postane predsedavajući Senata (prim. aut. gornji dom Senata).       

- To je interesantno. Da, znate da jeste. Ali, znate šta? Vaša ideja je možda bolja. Vrlo zanimljivo (prim. aut. da vodi donji dom) - prokomentarisao je Tramp tokom gostovanja u emisiji.

Nekadašnji predsednik SAD je nakon što je izgubio predsedničke izbore povremeno davao izjave o svojoj političkoj budućnosti. Jedna od izjava bila je da postoji mogućnost da se popnovo kandiduje na predsedničkim izborima i to 2024. godine.

Komentarišući produženje zabrane korišćenja "Fejsbuka" za dve godine, Tramp je istakao da "neće više biti večera sa osnivačem te kompanije Markom Zakerbergom i njegovom suprugom", te da će sastanci od sada biti "isključivo poslovni", preneo je "Sputnjik".