UŠLA U KUĆU I ČULA MAJKU KAKO DAHĆE! Devojci preseo život nakon onoga što je ugledala: Kako da kažem ocu?!


IZVOR: Republika - 24.04.2021 | 19:38


Kazahstanka po imenu Gulzijana (20), iz prestonice te zemlje Nur Sultan, prolazi kroz do sada najteži period svog života. Pre nekoliko nedelja saznala je da njena majka ima ljubavnika i od tada je užasava ta pomisao, a nema snage da kaže ocu, jer bi je razvod roditelja tek pogodio.

Foto: www.pexels.com

Foto: Ilustracija

Studentkinja treće godine Učiteljskog faakulteta do sada je imala srećno detinjstvo, naizgled harmoničnu porodicu koja se uvek brinula oko nje i brata.

“Otac radi kao vozač, majka je lekarka. Imam i mlađeg brata koji ide u školu. Roditelji su se uvek trudili da nam sve obezbede i nikad nam ništa nije bilo potrebno više nego što smo imali. Mama takođe ima previše posla u bolnici usled pandemije koronavirusa”, navodi Gulzijana u ispovesti, a prenosi Nur.kz.

Nedavno je, međutim, devojka počela da primećuje promene u ponašanju svoje majke. Često je kasnila na posao i više se nije interesovala za domaćinstvo, a počela je i modernije i mladalački da se oblači.

Za njenu preljubu saznala je slučajno kada se vraćala sa fakulteta.

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Jednog dana ranije sam se vratila kući, samo je majka bila kod kuće. Nije primetila da sam ušla i sa nekim je pričala telefonom. Začula sam njene uzdahe preko slušalice i uvidela da se u tim momentima prisećala jedne od prethodnih noći sa muškarcem sa kojim je pričala. Mama mu je priznala ljubav i rekla da jedva čeka ponovo da ga vidi”, kazala je Gulzijana.

Bila je pribrana, nije histerisala, niti je rekla majci za to što je videla i čula.

Krišom bi joj u narednim danima uzela telefon i videla da već dugo ima ljubavnika i da planira da se razvede.

“Oduvek sam smatrala majku uzornom suprugom, koja brine o mužu i deci”, kazala je nesrećna devojka i dodala da njen otac to ne zasluđuje.

“Tata je izuzetno dobar čovek i nije zaslužio da ga tako izda. Jednostavno ne razumem majku, kako je mogla da načini preljubu, 20 godina su u braku i imaju dvoje odrasle dece. Ne znam šta da kažem ocu, zaista želim da im spasem brak”, zaključila je Gulzijana.