PRINC HARI OBEĆAO DA ĆE ME OŽENITI: Indijka TUŽILA vojvodu od Saseksa, iznela SUMANUTE informacije!


IZVOR: Republika - 16.04.2021 | 19:23


Palvinder Kaur tvrdi da se dopisivala sa "Harijem Midltonom" putem mejla, nakon čega je on prestao da joj piše, pa traži od britanske policije da ga uhapsi!

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Indijka Palvinder Kaur tužila je britanskog princa Harija, odnosno osobu koju ona zove Hari Midlton, zbog neispunjenog obećanja da će se oženiti sa njom i zatražila od britanske policije da ga uhapsi.

Ona je sudu u saveznoj državi Pandžab, kao dokaz, priložila njihovu navodnu prepisku putem mejla. Sudu je rekla da je čak poslala poruku Harijevom ocu, kojeg pogrešno naziva princ Čarls Midlton od Ujedinjenog Kraljevstva, u kojoj ga je obavestila o budućem venčanju. Naivna Indijka je sve to objavila i na društvenim mrežama uprkos tome što nikoga od pomenutih nije upoznala uživo. Ona je na kraju rešila da povuče pravne korake i tuži princa Harija.

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari

Visoki sud odbio je tužbu i obrazloženju naveo da postoji velika mogućnost da takozvani princ Hari sedi u nekom sajber kafeu sela u Pandžabu. Pored toga, navodi se da je sam dokument koji je nesuđena mlada dostavila poprilično nepotpun i zbrkan i da je pun gramatičkih grešaka, što se verovatno odnosi na prezime Midlton, koje je Indijka navela, a ono u stvari pripada Kejt, supruzi Harijevog brata Vilijama. Navodi se da mejlovi koje je Kaurova dostavila nisu originali, a delovi komunikacije su obrisani i uklonjeni.

Sud napominje da su lažni profili na društvenim mrežama gotovo stari koliko i same društvene mreže, a nikakva novost nisu ni lažne prosidbe i ljubavne prevare.

- Ovaj sud ne nalazi temelja za bavljenje ovim zahtevom za tužbu i može samo pokazati saosećanje s podnositeljkom jer je verovala da je takva lažna komunikacija istinita - piše u zaključku presude.