Student izbo nožem dve koleginice, samo da bi VIDEO KAKO JE TO!


IZVOR: Republika - 02.04.2019 | 20:54


Policija je saopštila da je lišila slobode studenta drame koji je pokušao da ubije dve svoje koleginice dok su snimali rimejk scene iz filma "Efekat leptira".

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Džek Vašer (20) student univerziteta Hartford u Konektiketu naneo je više uboda nožem sovojim koleginicama u sobi studentskog doma. Kako se navodi, on je koleginice stare 19 i 21 godinu teško ranio tokom pokušaja da ponove scenu iz kultnog filma Efekat leptira. Nakon što je počinio pokušaj ubistva, on je pobegao sa lica mesta.

Nakon hapšenja, on je u policiji dao izjavu u kojoj je naveo da je želeo da vidi kako to izgleda ubosti nekoga nožem, ali je kasnije dopunio izjavu činjenicom da se previše uživeo u ulogu.

- Delovao sam kao psihopata - rekao je on.

Kako se navodi, devojka stara 19 godina nalazi se i dalje u kritičnom stanju nakon zadobijenih rana u predelima grudi i leđa, dok je druga devojka stara 21 godinu, koja je zadobila slične povrede u stabilnom stanju.

Vašeru je izrečena kaucija u visini od milion dolara, a on se trenutno nalazi u bolnici iz nepoznatih razloga. Njemu će biti suđeno po dve tačke optužnice za pokušaj ubistva, kao i po dve tačke za napad prvog stepena.