UŽAS U KOMŠILUKU! Muškarac pokušao da se SAMOZAPALI, tragedija sprečena u POSLEDNJEM trenutku!


IZVOR: Republika/A.G. - 28.02.2024 | 08:23


Vatrogasci su reagovali munjevitom brzinom nakon što su dobili poziv za pomoć.

Foto: Profimedia
UŽAS U KOMŠILUKU! Muškarac pokušao da se SAMOZAPALI, tragedija sprečena u POSLEDNJEM trenutku!

U zetskom naselju Mahala juče se dogodio dramatičan događaj kada je jedna osoba pokušala da se zapali u svojoj kući.

Prema informacijama Službe zaštite i spasavanja, pokušaj samozapaljenja desio se oko 18.30 sati, a brza reakcija vatrogasaca sprečila je tragediju.

Hitna reakcija vatrogasaca

Vatrogasci su reagovali munjevitom brzinom nakon što su dobili poziv za pomoć. Njihova efikasna intervencija je bila ključna u sprečavanju daljih posledica po povređenu osobu, ali i po okolinu.

Transport povređenog u Urgentni centar

Nakon što su vatrogasci intervenisali, službenici Hitne pomoći prevezli su povređenu osobu u Urgentni centar. Prema prvim informacijama, povređeni je vitalno ugrožen zbog opekotina višeg stepena koje su zahvatile veću površinu tela.

Ovaj dramatičan događaj je potresao lokalnu zajednicu, a nadamo se da će povređena osoba dobiti adekvatnu medicinsku pomoć i pruženu podršku u ovim teškim trenucima.

Podsetimo, američki vojnik koji se zapalio ispred Izraelske ambasade u Vašingtonu u nedelju, u znak protesta protiv rata u Gazi, tragično je preminuo, kako su izvestili lokalni mediji u ponedeljak.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog zvaničnika, saopštio je da je član Vazduhoplovstva SAD preminuo, sa daljim detaljima koji će biti objavljeni nakon obaveštenja porodice, prenosi Večernjilist.hr.

(Telegraf)

BONUS VIDEO