(VIDEO) USTAŠA ZAPENIO: Srbima treba nabiti glave na kolac


IZVOR: index.hr, Republika - 21.12.2017 | 20:50


Zagrebačka škola Matija Gubec na Knežiji ima posebnog nastavnika veronauke. Krešimir Bagarić svojim učenicima koje bi treba da uči katoličkoj katihezi, ljubavi i praštanju, umesto toga priča o tome koje bi hrvatske političare trebalo ubiti, čije glave na kolac nabijati.

Foto: youtube.com/ Index.hr Portal

Totalno prolupao: Krešimir Bagarić

Index.hr je dobio snimak Bagarićevog divljanja na nastavi u jednom osmom razredu, a snimio ga je jedan od učenika. Bagariću ovo nije prvi put da se tako ponaša pa je dete skupilo hrabrosti da snimi veroučitelja i dostavi snimak Indexu.

Zbog zaštite identiteta neki dečji glasovi na snimku su izmenjeni, a prezimena učenika prikrivena. Čak i glasovi onih koji su dobro savladali gradivo i podstiču svog veroučitelja u mržnji.

Za početak veroučitelj Bagarić učenicima je objasnio kako je po njemu trebalo da izgleda operacija Oluja.

- Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni - lupio je Bagarić.

Ali to mu nije bilo dovoljno. 

Zatim se osvrnuo koga bi u Hrvatskoj trebalo likvidirati.

- Za ovo bi trebalo obesiti dva bivša predsednika i jednu bivšu ministaku spoljnih poslova, ali odmah. Po kratkom postupku. Čovek je otvorio predsednički sef i transkripte je dao. Prokleto ti do sedmog kolena bilo, izdajniče. Prljavi, smrdljivi izdajniče. Nikad mira ne imao - proklinje na času veronauke veroučitelj.