Pritvor za monstruma: Mladić (20) silovao i prebio staricu (67)


IZVOR: nezavisne.com - 28.09.2019 | 08:39


Alemu Deliću (20) iz Travnika, osumnjičenom da je silovao šezdesetsedmogodišnju komšinicu u njenom stanu u Banjaluci, u petak je određen jednomesečni pritvor.

Foto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash

Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, Delić je radio u Banjaluci, gde je bio podstanar u jednoj kući u kojoj je takođe podstanar bila i žrtva.

Sve se odigralo u sredu, u noćnim satima, kada je, kako se nezvanično saznaje, on došao u deo objekta gde je stanovala njegova 47 godina starija komšinica.

U njenom stanu, kako je potvrdio izvor blizak istrazi, mladić je nasrnuo na ženu kojoj je, pored gnusnog čina koji je počinio nad njom, naneo i telesne povrede. Takođe, pronađeni su i određeni dokazi koji ga mogu povezati sa delom za koje je osumnjičen.

Iz banjalučkog tužilaštva u petak nisu navodili detalje, u cilju zaštite žrtve, navodeći samo da je osumnjičenom Deliću stavljen predlog za pritvor zbog sumnje da je počinio pomenuto krivično delo.

Pritvor mu je predložen, a potom i određen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo.