ĐOKOVIĆ PRAVIO HAOS U NJUJORKU: Novaka NE MOŽETE pobediti čak ni kada drži TIGANJ ili BEJZBOL PALICU! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 27.08.2023 | 08:30


Sjajna predstava u glavnom gradu Amerike.

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ PRAVIO HAOS U NJUJORKU: Novaka NE MOŽETE pobediti čak ni kada drži TIGANJ ili BEJZBOL PALICU! (FOTO GALERIJA)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priredio je nezaboravan spektakl na "Artur Eš Dečjem danu", samo dan pre početka prestižnog US Opena.

U ovom jedinstvenom događaju, Đoković je oduševio publiku svojom veštinom i kreativnošću tako što je prebacivao lopticu preko mreže koristeći neobične rekvizite umesto klasičnog reketa.

U okviru prijateljske partije protiv članova popularne Jutjub sportske i komičarske grupe "Dude Perfect", Đoković je demonstrirao svoje majstorstvo koristeći tiganj, drvenu dasku, bejzbol palicu, lopaticu, školski znak za stop, pa čak i reket za stoni tenis. Smeškajući se i sa velikim entuzijazmom, Đoković je pokazao da njegova veština nije ograničena samo na tradicionalni teniski reket.

POGLEDAJ GALERIJU

Osim našeg tenisera, na sjajnom događaju su učestovali i ostale teniske zvezde, između ostalih Karlos Alkaraz i Iga Švjontek.

Nekoliko puta je Nole nasmejao prisutne, a najviše kada je kroz šalu prokomentarisao svog prvog protivnika na turniru, Francuza Aleksandra Mulera.

- Tražite od mene da kažem nešto lepo o mom protivniku u prvoj rundi? Zgodan je. Ipak, to nije dovoljno - rekao je Srbin kroz smeh. 

Još jednom je naš as pokazao da mu nema ravnog, ne samo kada je u pitanju tenis, već i odnos sa publikom. Naučiće Zapad to da ceni tek kad se Nole povuče.

Inače, izašao je i raspored za prvi dan turnira u Njujorku, a Đoković će meč prvog kola odigrati u utorak ujutru, oko tri sata, upravo protiv pomenutog Mulera.

BONUS VIDEO