OGLASIO SE NAJVEĆI NOVAKOMRZAC! Nije mogao da PREŽALI uspeh Đokovića!


IZVOR: Republika - 21.08.2023 | 07:44


Američki kolumnista Ben Rotenberg komentarisao je osvajanje Noletove titule.

Foto: Tanjug/AP
OGLASIO SE NAJVEĆI NOVAKOMRZAC! Nije mogao da PREŽALI uspeh Đokovića!

Teško je pao uspeh Novaka Đokovića u Sinsinatiju američkom novinaru Benu Rotenbergu. "Dežurni pljuvač" je tu uvek da kritikuje srpskog asa kada beleži loše rezultate, a kada pobeđuje ne propušta da mu nađe manu.

Tako je bilo i posle Noletovog trijumfa na Mastersu u Sinsiju, gde je srpski as osvojio novi pehar u karijeri, savladavši posle tri sata i 50 minuta Španca Karlosa Alkaraza sa 2:1 u epskom finalu.

Najveći Đokovićev kritičar je odlučio da se odmah oglasi, nakon uspeha najboljeg u istoriji, odlučivši da svoj glas da tinejdžeru iz Mursije.

- Da ne budem preterano dramatičan, ali spašavanje 12 od 13 brejk lopti protiv ritern GOAT-a Novaka Đokovića u trećem setu finala mastersa je upravo obezbedila Karlosu Alkarazu moj glas u Njuportu (Kuća slavnih) jednog dana. Da ne kažem da je pre ovoga bio na ivici, ali je**te, ovo sada je bilo nestvarno - napisao je Rotenberg na društvenim mrežama.

 

 

Inače, "Karlitos" je imao vođstvo u setovima od 1:0, uz brejk viška u drugom i meč loptu u taj-brejku, ali je Đoković uspeo da izjednači na 1:1, a potom u novom taj-brejku stigao do titule.

Njemu je stigao veliki broj čestitki, javile su se kolege Mateo Beretini i Jirži Lehečka, ali mu je jedna od najdražih bila od bivšeg kapitena Zvezde Vujadina Savića.

Novak je sada smanjio razliku za Alkarazom na samo 20 bodova i velike su šanse da ga pretekne na tronu već posle US Opena.

BONUS VIDEO