SVI SU SE PITALI KO JE ONA? Dama koja sedi u Novakovom boksu privukla VELIKU pažnju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.07.2023 | 15:59


Ona je našla mesto pored supruge najboljeg tenisera ikada, Jelene Đoković.

Foto: Printscreen/RTS
SVI SU SE PITALI KO JE ONA? Dama koja sedi u Novakovom boksu privukla VELIKU pažnju! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno nastupa na Vimbldonu, gde će pokušati da dođe do još jedne grend slem titule i na taj način uvećati broj pehara i učvrsti se na vrhu večne liste ispred Rafaela Nadala.

Veliki broj poznatih ličnosti došle su da gledaju Đokovića na Centralnom terenu već prvog dana takmičenja u Londonu, dok srpskog asa iz lože bodri i njegova supruga Jelena.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Mnogima je, međutim, za oko je zapala i jedna druga žena, koja je našla mesto baš pored Novakove žene u njegovom boksu. Svi su se pitali ko je "lepotica" koja je zaokupila pažnju prisutnih, kao i onih koji su posmatrali meč putem televizijskih ekrana, a odgovor je ekspresno došao.

Foto: Printscreen/RTS

 

Radi se o dadilji porodice Đoković, koja se brine o deci kada je Novak na turnirima. Šarmantna dama je našla slobodnog vremena da dođe i pogleda jedan Đokovićev meč, podržavajući ga na putu ka novom peharu.

Njen identitet je i dalje velika misterija. Bila je prisutna i na nekim prethodnim turnirima na kojima je nastupao Novak Đoković, poput onog u Torontu, kada je prvi put i zapala za oko fotoreporterima.

BONUS VIDEO