HOĆE LI NEKO UOPŠTE IGRATI? Novo ODUSTAJANJE od Monte Karla, Novakov dželat DIGAO RUKE!


IZVOR: Republika - 04.04.2023 | 13:14


Treći teniser koji je doneo nepopularnu odluku.

Foto: Tanjug/AP
HOĆE LI NEKO UOPŠTE IGRATI? Novo ODUSTAJANJE od Monte Karla, Novakov dželat DIGAO RUKE!

Turnir u Monte Karlu na programu je od 9. do 16. aprila, a ako se po jutru dan poznaje - Novak Đoković biće veliki favorit da ga osvoji.

Jedan za drugim teniseri iz samog vrha ATP liste odustaju od ovog turnira, pa u kneževini neće biti Rafaela Nadala, Karlosa Alkarasa, ali ni Đokovićevog dželata sa prošlogodišnjeg Lejver kupa, Feliksa Ože-Alijasima.

Kanađanin se povukao sa turnira zbog povrede, te će Đoković imati još lakši zadatak da stigne do trona. Ože-Alijasim do sada je dva puta igrao protiv Noleta i skor je nerešen 1:1, tako da nema dileme da su ovo sjajne vesti za trenutno najboljeg tenisera planete.

Foto: Tanjug/AP

Feliks Ože-Alijasim

 

Feliks je do sada četiri puta igrao u Monaku, ali nikada nije prošao drugo kolo.

Na Mastersu u Madridu, koji sledi posle Monte Karla, braniće četvrtinale, u kojem je prošle godine bio poražen od Saše Zvereva.

Umesto Feliksa, u glavni žreb Monte Karla ući će Makenzi Mekdonald, dok je prvi na listi čekanja naš Laslo Đere koji se nada bar još jednom odustajanju.

Feliks Ože-Alijasim trenutno se nalazi na sedmom mestu na ATP listi, a kada će se vratiti na teren zavisi od oporavka. Povredio je koleno i želi da spremno dočeka turnir u Madridu, da li će u tome i uspeti, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO