Nije vam bilo dosta? Novi skandalozni napad na Novaka Đokovića!


IZVOR: Republika - 27.09.2022 | 05:54


Zaista se postavlja pitanje kada će pojedinci shvatiti da su preterali?

Foto: Profimedia
Nije vam bilo dosta? Novi skandalozni napad na Novaka Đokovića!

Prošla je gotovo decenija i po od kako je jedna od najboljih teniserki u istoriji ovog sporta, Martina Navratilova okončala tenisku karijeru, ali je jasno da se njeno mišljenje i dalje "ceni" u svetu belog sporta.

Međutim, mora se postaviti pitanje da li je način na koji ona pokušava da izađe iz zaborava dostojan nekadašnjoj igračici "broj jedan" i osvajačici 18 Grend slem titula.

Naime, Martina Navratilova se po ko zna koji put dotakla događanja sa početka 2022. godine i svega što je Novak Đoković doživeo na australijskom tlu pred start Grend slem turnira u Melburnu.

Podsećanja radi, polovinom januara ove godine Navratilova je sugerisala Novaku da se što pre vrati u Srbiju, jer njegove odluke samo u našoj zemlji nailaze na odobravanje, a ovoga puta je i pored svih dobro poznatih dešavanja u Australiji, na svom Tviter profilu napisala:

- Zahtevati svoju telesnu autonomiju je sasvim u redu, ali ne možete to nametati državi. To prosto ne funkcioniše tako. Sve je u redu - istakla je Martina Navratilova.

Foto: Twitter.com/Martina Navratilova

Sramna poruka nekada najbolje teniserke sveta

 

Samo ćemo podsetiti da Novak Đoković u januaru tekuće godine nije na silu pokušao da uđe na australijsko tlo, već je od vlasti ove zemlje dobio "lekarsko izuzeće" kojim mu je dozvoljen ulazak i nastup na turniru, a koji je kasnije nerezonskim odlukama australijskih vlasti poništen, a prema tada najboljem teniseru sveta postupano je kao prema običnom kriminalcu.

Ako je i od Martine, mnogo je...

 

BONUS VIDEO: