ŠPANIJA U NEVERICI PRED FINALE: Nadalovo ODUSTAJANJE je UDARNA VEST u Melburnu!


IZVOR: Republika - 29.01.2022 | 11:51


Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, izjavio je da je njegov sinovac bio na ivici odustajanja od nastupa na Australijan Openu.

Foto: Tanjug/AP
ŠPANIJA U NEVERICI PRED FINALE: Nadalovo ODUSTAJANJE je UDARNA VEST u Melburnu!

Španac je uspeo da stigne do novog Grend slem finala, a Toni je rešio da otkrije detalje njegove pripreme za dolazak u Melburn.

- Iznenađen sam Rafinom formom. Tri dana pre nego što je pošao za Australiju, Rafa je pozvao mog najmlađeg sina da malo prebacuju posle perioda u kojem je bio u karantinu zbog virusa korona - započeo je Toni, koji je potom dodao:

 

 

Otišli smo da treniramo u devet i tokom treninga je Rafa rekao: "Ne znam hoću li ići ili ne, jer u ovom trenutku nisam u pravom stanju za Australijan open". Bilo je još tri dana do leta. Sutradan se oraspoložio i rekao: "OK, hajde, ići ću". Mislim da je to bilo više uzbuđenje zbog toga što se vraća tenisu, nego vera u dobar rezultat.

Foto: www.profimedia.rs

Toni Nadal o Rafi - "Bio je na pragu odustajanja"

Na osnovu pruženog minule dve nedelje, Špancu ne nedostaje optimizma uoči finala.

Vidim Rafu kako osvaja titulu. Polufinale protiv Beretinija podsetilo me je na neke njegove najbolje momente. Jedino je pitanje šta će biti ukoliko budemo gledali baš dug meč u nedelju - zaključio je Toni Nadal. 

Podsetimo da će Nadal i Medvedev odmeriti snage u nedelju od 9:30 časova.

BONUS VIDEO