PAKUJ KOFERE I KIDAJ IZ AUSTRALIJE! Još BRUTALNIJE od Cicipasa - DOSTA im je Đokovića!


IZVOR: Republika - 13.01.2022 | 11:33


Nekada svetski broj 1 Martina Navratilova pozvala je Novaka Đokovića da prizna grešku, spakuje svoje stvari i napusti Australiju!

Foto: Tanjug/AP
PAKUJ KOFERE I KIDAJ IZ AUSTRALIJE! Još BRUTALNIJE od Cicipasa - DOSTA im je Đokovića!

Ona se sa svojim stavom pridružila Stefanosu Cicipasu, koji je takođe "opleo" po Noletu.

To možda nije nešto što on želi da uradi, ali brojke su zapanjujuće u korist toga da bi trebalo da se vakciniše. Da se svi rešimo ove užasne kovid infekcije, koja muči ceo svet. Zato, progutaj sve to za dobro, zbog svog tima, i svih ljudi. Ovo se dešava u Australiji, gde su imali najveće zaključavanje. Melburn je bio najveći grad pod ključem. Ja želim da pričam o tenisu, ne samo o ovome. Australijanci su u ovome već godinu i po - rekla je Navratilova, koja je uverena u Novakovu grešku, kao i činjenicu da bi bio jedini nevakcinisai teniser u Melburnu.

 

 

Najbolje za Novaka bi bilo da sebi kaže – U redu, napravio sam greške, to nije dobro, ja sam jedini nevakcinisan koji bi trebalo da igra na Australijan openu. Svi ostali nevakcinisani su vraćeni kućama. I prava stvar bi bila da se vrati kući. I ako to uradi, neće više praviti tenziju oko toga, mislim da je to prava stvar, ali on to neće uraditi - zaključila je Martina Navratilova.

Podsetimo, žreb je Đokoviću za rivala u prvom kolu AO dodelio sunarodnika Miomira Kecmanovića, a u međuvremenu je procurio i plan Australijanaca za deportaciju, o čemu više možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO