SASUO IM SVE U LICE OKO NOVAKA! Obradović ZAPUŠIO USTA Australijancima u jutarnjem programu UŽIVO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.01.2022 | 07:51


Australijska javnost već danima vrši snažnu propagandu protiv najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, koga optužuju za falsifikovanje dokumentacije prilikom aplikacije za vizu, a snažnu podršku Noletu pružio je bivši selektor naše Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović.

Foto: Twitter/Printscreen
SASUO IM SVE U LICE OKO NOVAKA! Obradović ZAPUŠIO USTA Australijancima u jutarnjem programu UŽIVO! (VIDEO)

Obradović je uživo uključen u Jutarnji program na jednoj tamošnjoj TV stanici, a tom prilikom se potrudio da razbije predrasude o Novaku.

To je ljudska greška. Normalno, Novak je ljudsko biće i moguće da čak on nije ni popunjavao formulare, već da su ljudi koji su to radili za njega pogrešili. Novak je i pored toga rekao da je on pogrešio, svakome može da se desi. Znate da svu tu papirologiju, pogotovo u slučaju vize, niko ne čita uz previše fokusa jer čovek samo želi da uđe u zemlju i radi posao koji treba, u slučaju Đokovića da igra Australijan opena. On je bio fokusiran na pobedu, da osvoji Australijan open, a ne da se bavi vizom - podvukao je Obradović.

 

 

U međuvremenu, održan je žreb za popularni "Ozi Open", dok je konačna odluka o Đokovićevom statusu još jednom prolongirana.

BONUS VIDEO