ĐOKOVIĆ NA ROBIJI PET GODINA? Australijanci najavljuju VELEOBRT - Novak je prekršio ZAKLETVU?!


IZVOR: Republika - 12.01.2022 | 07:50


Australijski mediji prenose kako je tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova proširilo istragu protiv najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, kome sada preti čak pet godina zatvora!

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ NA ROBIJI PET GODINA? Australijanci najavljuju VELEOBRT - Novak je prekršio ZAKLETVU?!

Naime, Nole se do sada "teretio" samo zbog greške prilikom popunjavanja dokumentacije za vizu, a sada je na tapetu i zbog navodnog kršenja karantina. Stoga, oni navode da je Srbin prekršio zakletvu i zakon, a sve zbog činjenice da je kršio pravilo o karantinu, iako mu je potvrđeno prisustvo koronavirusa 16. decembra.

U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je 'testiran i dijagnostifikovan' 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina - piše "Di Ejdž" (The Age).

 

 

U međuvremenu, konačna odluka o Novakovoj vizi, koja je u rukama ministra za imigracije Aleksa Houka, prolongirana je za četvrtak, a srpski as se oglasio putem Instagrama, o čemu više možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO