IMATE LI OBRAZA? Novi napad na Đokovića iz Hrvatske. Sraman tekst kolumniste "Jutarnjeg lista"!


IZVOR: Republika - 06.01.2022 | 22:15


Novi sramni udarac na Novaka Đokovića stiže iz Hrvatske. Ovoga puta najboljeg tenisera sveta izvređao je novinar "Jutarnjeg lista"

Foto: Tanjug/AP
IMATE LI OBRAZA? Novi napad na Đokovića iz Hrvatske. Sraman tekst kolumniste "Jutarnjeg lista"!

Kolumnista "Jutarnjeg lista", Ante Tomić nije birao reči dok je svojim čitaocima objašnjavao dešavanja u Melburnu:

- On je sve ignorisao. Bio je nepopustljivo ohol čak i kada su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najznačajnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog tradicionalnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti svoja vrata. Na kraju je ostao sa druger strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajuči šta ga je snašlo.

Na kraju je navedeni kolumnista došao i do neverovatnog zaključka:

- Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine kada je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. godine. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sud, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u gu**u Novak Đoković pošteno zaslužio - završio je kolumnista "Jutarnjeg lista".

 

BONUS VIDEO: