ZGRABIO ME ZA GRLO I VIKAO "NADAM SE DA ĆEŠ UMRETI": Jeziva ispovest bivše devojke Aleksandra Zvereva koja će mu UNIŠTITI KARIJERU!


IZVOR: Republika - 26.08.2021 | 08:20


Američki novinar Ben Rotenberg je objavio nastavak ispovesti bivše devojke Aleksandra Zvereva, Olge Šaripove koja je do detalja opisala kako ju je zlostavljao slavni Nemac.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev

Ona je opširno opisala kako je trpela fizičko nasilje tokom turnira u Šangaju 2019. godine.

Olga Šaripova je tokom njegovog odustva posetila salon za lepotu, što je Zvereva žestoko razljutilo, pa je usledila svađa.

Kada se vratila u hotelsku sobu, Zverev je odmah otišao.

- Rekao je: Ja sam čekao tebe. Sada ti treba da čekaš mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam htela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Želela sam samo da pokupim stvari i da odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta bi trebalo da radim. U tom trenutku, zbog mog nervnog sistema, nisam mnogo razmišljala. Samo sam opet to uradila.

Šaripova kaže da je, drugi put toga meseca, ubrizgala sebi insulin dok Zverev nije bio u sobi da je spreči.

 

 

- Samo nisam želela da se svađam, nisam imala energije za to. Samo sam ležala u krevetu i to je sve.

Opisala je jednu situaciju kada je trepela fizičko nasilje

- Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: ’Spakuj odmah stvari i idi’. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde.

U tom trenutku, prema rečima Šaripove, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije.

Kaže da ju je zgrabio za grlo i pritisnuo je na keramički zid kupatila.

- Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje.

Šaripova kaže da je počela da divlje mlatara rukama kako bi nekako oterala Zvereva.

Kada se Zverev vratio u sobu, Šaripova kaže, ona je jedva bila pri svesti.

- Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše mirna. Proverio mi je šećer i bio je 30 (miligrama po decilitru, što može da ugrozi život).

Kada je počela da se oporavlja, Zverev joj je rekao:

 

 

- Počeo je da mi govori stvari poput: Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu: OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’".

Nedugo posle ovog incidenta su raskinuli, Zverev je nastavio da šalje poruke i Šaripovoj želeći da mu se Olga vrati.

Šaripova se onda začudila kada je tokom turnira u Parizu u Aleksanderovoj loži videla Brendu Pateu, nemačku manekenku. Šaripova kaže da je Zverev žustro poricao svoju vezu s njome.

Šaripova kaže da je čak zaprosio preko video poziva, i to tako što je pao na kolena i "glumio" kako se pokajao.

Ovo će sigurno uzdrmati Aleksandra Zvereva, a ono što je još gore po njega je da ga za nekoliko dana očekuje učešće na poslednjem Gren slemu u sezoni.