NASTAVLJA SE HAJKA NA NOVAKA: Traže DEPORTACIJU najboljeg tenisera sveta zbog samo JEDNOG POSTUPKA!


IZVOR: Republika - 18.01.2021 | 12:02


Prvi Gren slem sezone se igra pod rigoroznim pravilima, a non stop pristižu oprečne informacije iz daleke Australije, pa se postavlja pitanje koliko je odigravanje ovog turnira moguće!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniseri ne mogu da treniraju niti da odrade pripreme na pravi način za start takmičenja. Prvi teniser sveta i predsednik Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA) Novak Đoković je tim povodom poslao pismo izvršnom direktoru Australijan opena Kregu Tiliju i tom prilikom tražio reviziju određenih uslova. Međutim, dobio je negativan odgovor, o čemu više možete pročitati OVDE.

Veliki broj ljudi, pre svega igrača i igračica je to podržao i dočekao sa odobravanjem, ali nisu svi. Oni koji su imali poruke koje prelaze granice dobrog ukusa su dvoje ljudi iz sveta novinarstva Mark Gotlib i Stef Pejdž koji su osudili njegov zahtev nadležnima.

-  Znate koga ne bi trebalo da slušate o protokolima za teniski turnir? Novaka "Adrija Tur" Đokovića. Nema šanse da neki od ovih predloga uopšte budu uzeti u razmatranje - poručio je Gotlib.

 

 
$bp("Brid_10956942", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Njegova koleginica i bivša teniserka je bila znatno oštrija.

- Zar ne možemo samo da pošaljemo Đokovića nazad. Umorna sam od svega za šta se on zalaže. Svako ko ovih dana dolazi u Australiju zna ta ga čeka. Ne bi mi on nedostajao na Australijan Openu ni najmanje - poručila je Pejdž.