"Sve se svalilo na naša leđa, neko mora biti glavni krivac!"


IZVOR: Republika - 24.06.2020 | 11:03


Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević, kaže da su organizatori Adria toura ispali glavni krivci za sve iako zaraženih od koronavirusa ima najmanje u Zadru, i kako političari sakpljaju poene preko tuđih leđa.

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

- Čuo sam se sa Novakom, i nije mu lako. S obzirom na sve okolnosti drži se dobro, izdržaće on sve, jak je on - reko je RTL Goran Ivanišević.

Hrvat nije zaražen, ali Novak Đoković jeste, ali to je saznao tek u Beogradu jer se u Zadru nije hteo testirati.

- Nije se testirao u Hrvatskoj jer su nam epidemiolozi i Stožer rekli da se svaki igrač može testirati u svojoj matičnoj zemlji i tako je on odlučio otići u Beograd testirati se.

- Neki su igrači i ovde tu istu veče privatno išli na testiranje. Svako je imao pravo otići i testirati se u zemlju iz koje dolazi - naglašava Goran.

On ističe da je cela stvar bila humanitarna i sa dobrom idejom i da je uvek potrebno da neko bude glavni krivac kad se nešto desi.

Foto: Mario Ćužić / HTS

- Osećamo se odgovornima. Ovo je bila velika, super stvar, humanitarna. Meni je žao svih zaraženih i želim im što brži oporavak, ali ovo je jedna od stvari na koju se nije moglo uticati. Jedino mi sada smeta što smo mi glavni i dežurni krivci i ljudi skupljaju političke poene na nama.

- U Zadru je najmanje zaraženih, evo pratim u zadnja dva dana ima zaraženih po celoj Hrvatskoj, ali sve se svalilo na naša leđa. Neko mora biti glavni krivac, a za sada smo to mi i to nije u redu - priznao je pa rekao da njemu sledi još jedno testiranje u subotu.