Sramotne reči Novakovog bivšeg trenera: Legendarni Amerikanac zaboravio Srbina kada je pričao o najboljem u istoriji tenisa!


IZVOR: Republika - 30.04.2020 | 17:53


Andre Agasi pre nekoliko godina je rekao da je Rafael Nadal najbolji svih vremena, potom da Novak Đoković igra najbolji tenis koji je ikada gledao, a sada je ponovo promenio mišljenje.

Foto: Tanjug/AP

Andre Agasi i Novak Đoković

Amerikanac, koji je nedavno napunio 50 godina, sada smatra da je Rodžer Federer najbolji ikada. Igrali su Agasi i Federer u finalu Ju Es Opena 2005. godine, a pobedio je Švajcarac.

- Bez sumnje, Federer je najbolji, niko se nije izdvajao od konkurencije na terenu kao što je on. Igrali smo u finalu u Njujorku, osvojio sam samo set, više nisam mogao - kazao je nekadašnji trener prvog igrača sveta, koji izgleda Novaka Đokovića nije ni uzeo u razmatranje, mada je jednom prilikom i istakao:

Foto: Tanjug/AP

Andre Agasi i Novak Đoković

- Da objasnim, najveći nivo tenisa koji sam ikada video je kada Nole igra svoj najbolji tenis - zaključio je Andre Agasi i zaboravio na Novaka, ali s obzirom na to kako menja mišljenje, možda će i Srbin jednog dana biti  njegov izbor.