Mekinro udario na Noleta zbog povrede: Đoković je OZBILJAN GLUMAC!


IZVOR: Republika - 30.08.2019 | 18:20


Nekada čuveni američki teniser Džon Mekinro ozbiljno je udario na našeg Novaka Đokovića zbog Noletovog razmišljanja da preda meč drugog kola US opena zbog problema sa ramenom.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dva puta je Nole tražio medicinski tajm-aut posle kojeg su usledile masaže. Na kraju je uspeo da pobedi bol, a nakon meča nije bio raspoložen da govori o detaljima povrede.

- Ovo je nešto sa čime se već neko vreme nosim. Nije lako kada stalno osećate bol, ali morate da nađete način da se sa tim borite, da skratite poene i da iskoristite svaku šansu do koje dođete ako do nje dođete. Nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima - rekao je Đoković.

Nakon meča, legendarni američki teniser Džon Mekinro prokomentarisao je Đokovićevu povredu. On smatra da se radi o običnoj glumi, a našalio se kako se Nole verovatno povredio na odmoru u Hrvatskoj nakon osvojenog Vimbldona.

- Moguće da je pao s broda tokom odmora u Hrvatskoj. Očito je da povreda uopšte nije uticala na njega. Ako jeste, onda je neverovatan glumac. Bolji glumac i od Roberta De Nira na svom vrhuncu - rekao je Amerikanac, navodno u šali.