(FOTO) SVE ŠTO CIRBES VOLI SU - Ova zadnjica i Zvezda!


IZVOR: Republika - 13.09.2018 | 14:48


Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes ponovo je oduševio navijače beogradskog kluba. Ovoga puta podelio je na društvenim mrežama provokativnu fotografiju svoje devojke, a nije zaboravio ni crveno-bele.

Foto: instagram.com/shesnocrush

Majk Cirbes sa devojkom

Nemac se ovog leta vratio u Zvezdu i time obradovao mnoge zvezdaše. Ni to nije bilo dovoljno pa ih iz dana u dan obraduje novom fotografijom i trudi se da na razne načine pokaže koliko mu srpski klub i podrška pristalica crveno-belih znači. Ovaj put otišao je korak dalje pa ih je počastio slikom pozadine njegove devojke Viki Zontag sa letovanja u Zanzibaru.

- Sve što volim na jednoj fotografiju - napisao je Cirbes na Instagramu.

Foto: instagram.com/maikzirbes33

Poruka Cirbesa

Cirbes, 208 centimetara visoki centar, na veliku scenu je stupio 2012. godine potpisavši trogodišnji ugovor s Brose Basketsom. Potom je prešao u Zvezdu, gde je postao ljubimac navijača, a njegove dobre igre nisu prošle ispod radara evropskim velikanima, pa mu je Makabi ponudio dvogodišnji ugovor vredan 2,2 miliona dolara. Ipak, povrede su ga poremetile i Makabi ga je poslao na pozajmicu u Bajern gde je ostao još jednu sezonu nakon čega se vratio u Zvezdu. Sa novom devojkom...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’d rather be thereeee ?

A post shared by Vicky Sonntag (@shesnocrush) on Aug 8, 2018 at 10:59am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Vicky Sonntag (@shesnocrush) on Jul 28, 2018 at 11:29am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Vicky Sonntag (@shesnocrush) on Jul 29, 2018 at 11:31am PDT