ZVEZDAŠI-UGOSTITELJI IZ DRESA U KECELJU: Vujadin Savić nastavio tradiciju!


IZVOR: Vladimir ZOGOVIĆ - 06.05.2023 | 23:42


Vujadinov lokal na Novom Beogradu biće ekskluzivan, zabranjen mlađima od 25 godina i pevaće poznati muzičari.

Foto: Instagram.com
ZVEZDAŠI-UGOSTITELJI IZ DRESA U KECELJU: Vujadin Savić nastavio tradiciju!

Kroz istoriju je FK Crvena zvezda stvorio brojne asove najlepše igre, koji su novac stečen tokom profesionalne karijere odlučili da ulože u ugostiteljstvo. Poslednji u nizu jeste Vujadin Savić.

Sin legendarnog Duleta, naime, uskoro otvara laundž restoran u Beogradu, a zanimljivo da će mu partner u biznisu biti poznati televizijski voditelj Filip Čukanović.

Radi se zapravo o noćnom klubu u Novom Beogradu koji se zvanično otvara u sredu, a prema najavama, odnosno repertoaru muzičara koji će zabavljati goste - biće ekskluzivan. Dres-kod podrazumeva elegantnu odeću, dok će u objektu "Karma" moći da se provode isključivo osobe starije od 25 godina.

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Aktuelni pomoćnik u stručnom štabu trenera Miloša Milojevića nije jedini u tom poslu iz aktuelnog sastava crveno-belih.

Nenad Krstičić karijeru je izgradio na Apeninima, pa je shodno tome na Kosmaju postao vlasnik italijanskog restorana "La Montanja". Prefinjen enterijer, ukusna i raznovrsna jela, samo su deo onoga što gostima pruža Nenadov restoran, o kojem inače više računa vodi supruga bivšeg reprezentativca Srbije Jelena.

Slična je situacija i u porodici kapitena Milana Borjana. Naime, on i njegova supruga Snežana vlasnici su filijale čuvenog lanca kafe-restorana "Monjument", koji Borjanovi poseduju na Zlatiboru. Objekat se inače nalazi kod spomenika na srpskoj planinskoj lepotici i posetiocima pruža sjajan ugođaj nakon duge šetnje, ali i fenomenalan pogled na obronke Zlatibora.

Zanimljivo da je i kroz istoriju bilo brojnih slučajeva da su zvezdaši posle dresa navlačili kecelju, figurativno, razume se. Pionir je svakako Milovan Đorić i njegov čuveni "Srpski bek" na Zlatiboru. Darko Pančev i danas poseduje kafić u centru Skoplja "Devetka", a Dika Stojanović po svom nadimku nadenuo je ime lokalu pod severnom tribinom stadiona "Rajko Mitić". Marko Pantelić, takođe, na beogradskoj Slaviji ima ugostiteljski objekat nazvan po njemu "Marko".

BONUS VIDEO