Sin Snežane i Milana Borjana ni u čemu se ne razlikuje od svog oca! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.06.2022 | 09:58


Zvanični srpski fudbalski šampion već je započeo pripreme za novu sezonu, ali pojedini fudbaleri, zbog reprezentativnih obaveza, od stane kluba su dobili produženi odmor.

Foto: Starsport
Sin Snežane i Milana Borjana ni u čemu se ne razlikuje od svog oca! (FOTO)

Takan je slučaj i sa kapitom Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Milanom Borjanom koji dane odmora i vreme za punjenje baterija pred novu sezonu provodi u krugu porodice na crnogorskom primorju.

Supruga golmana crveno-belih, Snežana Borjan, na društvenoj mreži Instagram objavila je zanimljivu fotografiju. Na njoj se vidi Milan Borjan sa sinom, a interesantno je napomenuti da obojica nose potpuno identičan šorc. Reklo bi se, kakav otac, takav i sin, a ostaje da se vidi da li će i Milanov naslednik krenuti očevim stopama i kada je fudbal u pitanju i da li će u godinama pred nama još jedan Borjan proneti slavu Crvene zvezde širom Evrope i sveta.

Foto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi

Milan Borjan sa naslednikom

 

Inače, Milan Borjan je leta 2017. godine stigao na najveći srpski stadion. Kao čuvar mreže crveno-belih do sada je osvojio pet šampionskih titula i dva trofeja u nacionalnom kupu, a svih prethodnih sezona bio je možda i ključni faktor u ostvarenju svih klupskih evropskih rezultata.

U narednim mesecima Milan Borjan sigurno ima dva velika cilja. Prvi je svakako da se u klupskim okvirima treći put plasira u grupnu fazu elitnog evropskog klupskog takmičenja, dok ga krajem godine očekuje istorijsko učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru gde će se reprezentacija Kanade naći nakon gotovo pune četiri decenije.

 

BONUS VIDEO: