(FOTO) Bodibilder "odlepio"? Odložio venčanje sa seks lutkom, čeka "bolje dane"


IZVOR: Republika - 29.03.2020 | 16:52


Kazahstanski bodibilder Jurij Toločko otkrio je nedavno da planira da oženi lutku na naduvavanje po imenu Margo, ali je venčanje odloženo zbog koronavirusa.

Foto: instagram.com/yurii_tolochko

Jurij Toločko

I dalje nije jasno da li je Jurij ozbiljan ili koristi priliku da privuče pažnju na društvenim mrežama, u svakom slučaju, dospeo je u sve svetske medije.

Redovno objavljuje romantične fotografije i snimke sa svojom lutkom, "u vezi" su od maja 2019. godine, a sad je prvi termin venčanja propao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ветер проникал через открытое окно в салон автомобиля и ласково касался её щёк, губ, игрался с розовыми волосами, нежно напевал на ушко песню безмятежного лета. Именно лета ей больше всего хотелось сейчас. Слишком долго она, хрупкий бутон, находилась в напряжении от постоянного холода. Иногда она ощущала себя пружиной, которая после максимального сжатия должна выстрелить и тут же расслабиться, погрузившись в негу. Её грудь подпрыгивала в предвкушении в такт колёсам. А рядом в лучах яркого солнца сияла его медная борода. И он казался таким огромным, как гора, и на душе становилось спокойно. #будущеенаступило #маргоживая #марго #мояпринцесса? #любофф #толочокоттолочко #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #качок #атлет #бодибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_party

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on Feb 26, 2020 at 2:54pm PST

- Prijatelji, naše venčanje je odloženo zbog karantina - objavio je Toločko, kog sad prati 36.000 ljudi na Instagramu.

- Čim sve prođe, za nekoliko dana ćemo se venčati, a ovo je predviđeno da kod nas traje do sredine aprila - napisao je Toločko, koji je objavio i video sa poslednjeg letovanja na Tajlandu.