Ćerka postavila ultimatum Savićeviću pred venčanje - fudbalska legenda presekla: Ako ne dolazi ona, ne dolazim ni ja!


IZVOR: Republika - 13.11.2019 | 10:44


Ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, Tamara, zabranila je maćehi da dođe na njenu svadbu sa Aleksandrom Kapisodom, zbog čega se ni njen otac nije pojavio.

Foto: Starsport

Dejan Savićević

Tamara je izričito rekla ocu da ne želi da vidi njegovu partnerku na svom venčanju, a on joj je odgovorio da onda ni on neće prisustvovati, ekskluzivno saznaje "Kurir".

- Dejova naslednica navodno već duže vreme nije u dobrim odnosima s njegovom partnerkom, pa je pred venčanje rekla da ne želi da je vidi na slavlju, što je njenog oca uvredilo, pa je među njima izbio konflikt.

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: "Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja." I zaista nije prisustvovao ceremoniji, koja se odigrala u nedelju, a kasnije ni veselju - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je fudbalerova naslednica bila jako tužna zbog toga.

 

Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromesečnu ćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.