Bogdan i Bjelica imaju saigrača sa neverovatnom životnom pričom: Imao se*s sa ženom i njenom drugaricom, a onda je ona zatrudnela!


IZVOR: Republika - 04.02.2019 | 18:12


Košarkaš Sakramento Kingsa Iman Šampert važi za jednog od igrača sa najskandaloznijim privatnim životom. Jedna priča dugo je bila zataškavana, a kada su mediji došli do određenih saznanja nastao je opšti haos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petunia Rabbit

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Aug 31, 2018 at 11:43am PDT

Nekadašnji član Klivlend Kavalirsa, sa kojima je u sezoni 2015/2016 stigao i do prstena NBA lige bio je tema svih američkih medija u prethodnih mesec dana. Američki 28-godišnji bek našao usred prilično bizarnog skandala.

Naime, saigrač naših reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice i njegova izabranica Tejana Tejlor odlučili su se da malo "začine" svoj ljubavni život. Kako bi taj čin podigli na viši nivo u sve su uključili njenu neimenovanu prijateljicu. Popularna "trojka" košarkaša sa dve žene bila bi skandal sama po sebi, ali tu nije kraj...

Foto: instagram.com/imanshumpert

Iman Šampert

Devojka koja je učestvovala u "akciji" je nakon tog čina ostala u drugom stanju! Takva vest odjeknula je Amerikom, a košarkaša i njegovu ženu naterala da ugase profile na društvenim mrežama. Ipak, nakon nekoliko dana konstantnog "terora" odlučili su da se oglase i samo demantuju tvrdnje.

Ima nešto u onoj čuvenoj - "Prokleta je Amerika"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wake yo ass upppppppppppp

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Dec 28, 2018 at 7:36am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love Is The New Money ?

A post shared by Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) on Sep 26, 2018 at 2:58pm PDT