KAKAV ŠOK! Odbojkašica OSTALA BEZ GRUDNJAKA na crvenom tepihu! Svi su ZANEMELI!


IZVOR: Republika/ L. M. - 11.02.2024 | 16:44


Prisutni su ostali zaprepašćeni.

Foto: printscreen/instagram.com
KAKAV ŠOK! Odbojkašica OSTALA BEZ GRUDNJAKA na crvenom tepihu! Svi su ZANEMELI!

Kajla Simons, koja je prozvana "najseksi odbojkašicom na svetu", ponovo je uzburkala društvene mreže svojim provokativnim izdanjem.

Amerikanka je prisustvovala crvenom tepihu događaja koji je organizovao magazin Maxim, obučena u tesnu tamnu haljinu koja je malo toga ostavila mašti. Ova 23-godišnjakinja podelila je nekoliko fotografija haljine na svom "Instagram" profilu, gde je prati preko milion ljudi.

 

 

Na drštvenim mrežama redovno objavljuje seriju glamuroznih slika, kao i video klipove na kojima pozira ispred ogledala i pleše.

Ovo nije prvi put da je Kajla oduševila svoje fanove nekim provokativnim izdanjem. Nedavno je zapalila društvene mreže svojim izgledom na nastupu repera Fjučera u Las Vegasu, gde je svojim plesom u zagrevanju za koncert privukla pažnju prisutnih.

Takođe, skoro je oduševila fanove pozirajući u bikiniju ležeći na krevetu. Pored toga, završila je i svoj putopisni video blog nakon poseta u Ženevu, Pariz, Nicu, Tokio i Havaje, gde je takođe pokazala izazovne poglede u selfijima u kupaćem kostimu.

Kayla je nekada igrala odbojku za Univerzitet Marshall, ali je trenutno neaktivna. Karijeru je promenila i postala model, kao i ličnost na društvenim mrežama. Njen prelazak sa sportskog terena na modne piste i društvene mreže privukao je pažnju javnosti, a njen život izvan terena odbojke postao je podjednako intrigantan kao i njen sportski put.

BONUS VIDEO