Dame mogu i da "roštiljaju" Stoni fudbal za sreću u "Bajloniju" 14. juna!


IZVOR: Republika - 09.06.2020 | 09:26


Humanitarno udruženje "Koš za sreću" počinje letnju sezonu plemenitih akcija, prva jeste turnir u stonom fudbalu - Stoni fudbal za sreću.

Foto: Aleksandar Grašić

Stoni fudbal za sreću

Takmičenje će se održati u nedelju, 14. juna u kafiću "Bajloni" (Cetinjska 15) sa početkom od 17 časova a sav prihod namenjen je socijalno ugroženim, višečlanim porodicama.

Kako i naziv udruženja kaže, košarka jeste osnovni vid druženja na "Košu za sreću", ali u svrhu prikupljanja donacija, svi koji to žele će ovoga puta moći da se okušaju i u stonom fudbalu. Ekipu čine dva takmičara, a humanitarna kotizacija za jednu ekipu jeste 1.000 dinara, odnosno 500 za igrača.

Foto: Aleksandar Grašić

Svako ko želi, može svoje mesto na turniru da rezerviše prijavom na socijalnim mrežama Koša za sreću, Instagramu ili Fejsbuku, kao i na mejl koszasrecu@gmail.com.

Među učesnicima naći će se sportisti i javne ličnosti, a najbolje očekuju i priznanja. Pehari za pobednički tim, kao i medalje za prvoplasirane, drugoplasirane i trećeplasirane, kao i vredne nagrade za najbolje.

Foto: Aleksandar Grašić

Turnir "Stoni fudbal za sreću" ujedno je najava za humanitarnu utakmicu javnih ličnosti Koš za sreću, koja se igra već sedam godina, na Kalemegdanu početkom jula.