BOKSERI SRBIJE VREDNO RADE: Tim u stvaranju, rezultat nije imperativ


IZVOR: Tanjug - 25.01.2019 | 21:21


Novi selektor bokserske reprezentacije Srbije Miodrag Perunović izjavio je danas da je ponosan što je dobio priliku da predvodi srpski tim i poručio sa prave rezultate očekuje za dve-tri godine.

Foto: Republika.rs

- Želim da kažem da sam veoma zadovoljan i ponosan što sam dobio priliku da budem selektor Srbije. Zaželeo sam se rada u boksu jer sam napravio dužu pauzu i želim da svoje znanje prenesem ovim mladim momcima - rekao je Perunović novinarima na Zlatiboru gde se seniorska i omladinska selekcija nalaze na pripremama.

On je dodao da je ekipa u stvaranju i da je još rano govoriti oko ciljeva.

- Mi smo u stvaranju nove reprezentacije, a to je jedan proces koji zahteva vremena. Rezultat u ovoj godini ne bih postavljao kao imperativ, nego sticanje iskustva, novih znanja, nadogradnje u stilu i načinu boksovanja ovih momaka koji bi za dve-tri godine dao prave reziltat. Zajedno sa svojim saradnicma učiniću sve da ljubitelji boksa u Srbiji budu zadovoljni rezultatima koje budemo postizali.

Kako je naveo, dobro je što ima na raspolaganju širi spisak i zahvalio se predsedniku Saveza Nenadu Borovčaninu na odličnim uslovima za rad.

- Svi će dobiti priliku i svako će imati šansu da se dokaže. Nacionalni trening centar koji bi uskoro trebalo da se gradi svakako će biti dodatna motivacija ovim mladim momcima - poručio je Perunović.