DOBRO PITANJE, PRIJATELJU! Jokić razočaran nakon poraza, evo šta ga motiviše da nastavi dalje!


IZVOR: M. M. - 07.05.2024 | 09:21


Srpski centar odgovarao na pitanja novinara nakon novog neuspeha.

Foto: X/Screenshot
DOBRO PITANJE, PRIJATELJU! Jokić razočaran nakon poraza, evo šta ga motiviše da nastavi dalje!

Košarkaši Minesote poveli su sa 2-0 u seriji protiv Denvera, pošto su sa 106:80 slavili u "Bol Areni" u drugom meču polufinalna Zapadne konferencije.

Nikola Jokić je postigao 16 poena, dodao 16 skokova i osam asistencija i bio vidno razočaran nakon meča. Upitan je šta ga motiviše da nastavi dalje.

- To je dobro pitanje, prijatelju! Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor - poručio je Jokić.

Zatim je počeo da hvali Minesotu.

- Cele sezone igraju dobro, pogotovo odbranu. Čitava petorka je agresivna, znaju šta rade. Zato je teško pogoditi protiv njih. Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk - rekao je Nikola Jokić.

Veliku bitku vodio je sa centarskom linijom gostiju iz Mineapolisa.

- Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi dugački i mogu da preuzimaju u odbrani - završio je srpski reprezentativac

Denver Nagetsi su, podsetimo, aktuelni šampioni najjače košarkaške lige sveta i nalaze se u nezavidnoj situaciji. Polufinalna serija igra se do četiri pobede i sada se seli u Minesotu. Naredni meč je na programu 11. maja od 3.30 posle ponoći.

BONUS VIDEO