JAGO JE DOBRO! Zvezdaši se RADUJU! Brazilčeva devojka poslala OHRABRUJUĆU PORUKU navijačima!


IZVOR: Republika/ L. M. - 15.03.2024 | 12:41


Dobre vesti na Malom Kalemegdanu.

Foto: Starsport
JAGO JE DOBRO! Zvezdaši se RADUJU! Brazilčeva devojka poslala OHRABRUJUĆU PORUKU navijačima!

Prema poslednjoj objavi na društvenim mrežama, situacija sa plejmejkerom Crvene zvezde Jagom dos Santosom ide nabolje.

Nakon što je dobio jak udarac u završnici meča sa Makabijem, Jago je prenoćio u bolnici, ali je njegova devojka potvrdila da je u stabilnom stanju.

Ona je na svojim društvenim mrežama podelila objavu koja je umirila navijače, naglašavajući da se radi o povredi koju će "dobar ekser popraviti", uz šaljivu notu.

Foto: printscreen/instagram.com

Jago dos Santos

- Dobro je ljudi, ne brinite. Hvala za sve vaše poruke. Ništa što dobar šraf ne može da sredi. Šalim se, dobro je - rekla je Jagova devojka, i tako ohrabrila navijače Zvezde. 

Zvezda se suočava sa velikim izazovima zbog povreda na bekovskim pozicijama. Pored Dos Santosa, Topića i Teodosića, meč sa Makabijem propustili su i Branko Lazić i Nemanja Nedović. Ovo predstavlja značajan udarac za tim, posebno uoči narednog duplog evroligaškog kola.

Sledeće sedmice, Crvena zvezda će se suočiti sa duplim evroligaškim kola, dočekujući Panatinaikos i Virtus. Ovi mečevi dolaze u trenutku kada je ekipa već oslabljena zbog povreda, što će predstavljati izuzetno teške izazove za klub. Uprkos tome, navijači se nadaju da će ekipa pružiti snažan otpor i ostvariti pozitivne rezultate.

Ovo su najnoviji detalji o stanju u ekipi Crvene zvezde nakon povrede Jaga Dos Santosa. Navijači sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i nadaju se brzom oporavku povređenih igrača.

BONUS VIDEO